Chi Neng Uden

J e    l e v e n   i n   b a l a n s 

Dit is een nieuwe pagina.

Hier kunt u content plaatsen.

IN 2018 zijn er geen reizen ivm een grote renovatie op het landgoed. DEZE PAGINA IS NIET TER PUBLICATIE!


 
Vliegtijden (heenreis tijden) 16.30-19.30 - (terugreis tijden) 20.05-23.05 uur - vanuit Weeze (het is uiteraard ook mogelijk om via een ander vliegveld naar Malaga te komen)

Energie opdoen in de natuur van Andalusië op een prachtig landgoed


Deze zesdaagse workshop staat in het teken van Chi Neng Qigong en de vijf-elementen filosofie. De prachtige natuur en de omgeving van het Spaanse Andalusië zullen zorgen voor een extra dimensie. Een ideale combinatie van ontspannen en genieten op het prachtige landgoed 'Cortijo San Jose'. Een compleet verzorgde zesdaagse reis 'me-time' for you. 

6 dagen genieten in Zuid-Spanje

Je verblijft in een prachtig verbouwde Spaanse olijfboerderij (Cortijo San Jose). In de ochtenden, middagen en avonden staan de Chi Neng Qigong trainingen centraal begeleidt door CNQ docent Emy Kremers en de vijf-elementen filosofie deel II door TCM arts Marianne ten Westenend. 

Er zijn ook andere activiteiten gepland zoals een 5-elementen kookworkshop en voor dit jaar (2018) een wandeling door de Caminito del Rey. Je kunt tevens een Loomi Loomi massage plannen bij Joke Nooren en een privé consult bij Marianne ten Westenend. 

Emy Kremers 


Marianne ten Westenend 


Joke Nooren

 

6 dagen trainenElke maaltijd, van Celi & Kells, is een heilzaam feestje voor je interne. We doen zelf onze afwas en zorgen dat alles weer netjes in de kasten terug wordt gezet. Chi Neng Qigong is een eeuwenoude Chinese bewegingsleer die met behulp van sierlijke oefeningen lichaam en geest versterkt. De Qigong trainingen worden verzorgd door Emy Kremers en de theorie van de vijf elementen komen aan bod. Elke dag nemen we een element onder de loep, in de vorm van een lezing, waardoor je meer inzichten krijgt in jouw energiebalans en wat dit voor jou betekent. De Traditionele Chinese Medicijnen (TCM) verdeelt alles in de elementen Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. Je leert welk effect het heeft op je heeft, fysiek (je lichaam) en niet-fysiek (je psyche, emoties, gedachten,etc.). Je krijgt daardoor meer inzicht in je energiehuishouden en hoe je die zélf kunt verbeteren. Leer je eigen coach te zijn in het dagelijks leven. Alleen jij kunt jezelf ontwikkelen! 

Kijk op Qigongreizen.nl voor een impressie en uitgebreide beschrijving >>

Prijs

€ 875,00 per persoon (all inclusive)                                                                                                                   De prijzen zijn op basis van een 2-persoonskamer, volpension, retour vliegticket en autohuur. De groep bestaat uit maximaal 10 personen. Je betaalt 250 euro aan en daarmee is je deelname definitief.
Plan samen je eigen Qigongvakantie

Wil je graag een Qigongvakantie plannen met een groepje vrienden/collega's, maar komt bovenstaande periode niet uit? 

Dan kijken we gezamenlijk naar jouw data. 

Bel me op 06-53785015.

 Reviews 

Joke - Qigongreis mei 2017Voor een ieder die van rust, ruimte en spirituele ontwikkeling houdt - met de beide benen op de vloer - is dit een hele mooie en rijke ervaring. 

Het heeft lang geduurd voor ik uiteindelijk ben meegegaan met Emy op deze Qigongreis. Ik ben super blij dat het uiteindelijk nu gelukt was. Het was een heerlijke ontspannen mooie warme vakantie. Met liefdevolle medereizigers op een mooi landgoed. De gastvrouw en heer hebben ons echt verend en met al onze wensen rekening gehouden. Super lieve, spontane mensen die hun gasten een thuis gevoel geven. En dat samen met de enthousiaste lieve en warme Emy die ons door de oefeningen leiden en ons wegwijs maakte in de theorie van de 6 elementenfilosofie maakt dat het een heerlijke ontspannen mooie vakantie was. Alles was super geregeld door haar. Top! Een echte aanrader.

P.R en R.R | deelnemers 6-daagse Qigongreis 2015 : Een uitstekende reis, alles verliep vlotjes en zéér relaxed. Theorie van de oefeningen niet gemist, prima om de vorm van beelden en uitwisseling te doen (De waarden van Daode). Prima accommodatie, rust en weidsheid en hartelijkheid van Gé en Susan de gastheer en -vrouw. Hippiehuisje is top. Verwachtingen zijn meer dan uitgekomen: prettige kennismaking met Qigong in een prachtige omgeving en bezoek aan steden. Mooie mix! Dit maakt dat ik door de oefeningen dichter bij mezelf kon komen en mij kon openstellen in de groep, een ontzettend fijne groep. Het was een cadeau!

Puck | Deelnemers Qigongreis 2014 en 2015 en 2016: Doe je zelf een groot kado en laat je meevoeren met deze reis. Je komt herboren terug :-)

Kitty | deelnemer Qigongreis 2015: Wat ben ik ontzettend blij met mijn spontane aanmelding. De voorpret, de reis, de plek, de oefeningen, de sfeer, het gezelschap, de napret, maar vooral: de balans en de vrede voelen en vasthouden: ik had het allemaal niet willen missen. 

Karin | deelnemer 6-daagse Qigongreis 2014 en 2015 en 2016: wéér voor herhaling vatbaar! Het was thuiskomen en nog meer genieten dan vorig jaar! 6 dagen is ook heel fijn; niet te lang niet te kort. Helemaal goed dus. 5 waarden Daode op deze manier, met de muziek en de foto’s heel fijn,  prettig en mooi. 5-elementen voedingsleer erg leuk en interessant. Nieuwsgierig naar méér. En de begeleiding: Caro, lieve warme hartelijke gezellige vrouw! Ik kan nog veel van je leren. Emy, lieve warme hartelijke gezellige vrouw én vriendin! Je hebt me mee kunnen nemen naar een ander level xxx

Carla | deelnemer 6-daagse Qigongreis 2015 en 2016: Wat een topweek, verrassend hoe de waarden van Daode op deze manier worden behandeld. Het was fijn om samen met deze groep te oefenen en Emy en Caro zijn onderdeel van de groep en dat voelt goed. Voor mij zelf te weining geoefend. De accommodatie is zeer prettig. Ik voel me weer heerlijk rustig van binnen en ben opgeladen om mijn leven weer verder te leven.

Sjaak | deelnemer 6-daagse Qigongreis 2015: De accommodatie is super, jammer van de machines op de achtergrond ivm de olijfoogst. Caro geeft volle aandacht, de diepte in met de theorie en het is mooi hoe Emy daar deskundige aandacht aan geeft tijdens de oefeningen. Een reis met inzichten, ontroering, inzichten, blijdschap en fysieke kracht.

Lianne | deelnemer Qigongreis 2015: Door alle drukte in mijn leven is het moeilijk om jezelf rust te geven en aandacht aan jezelf te geven, goed voor jezelf te zorgen. Deze 6 dagen hebben ervoor gezorgd dat mijn lichaam en geest gereset werden zodat ik er tegenaan kan. En geleerd heb dat het ook anders kan. Caro en Emy, bedankt voor de mooie week.

Ellen en Ruud | deelnemers 6-daagse Qigongreis 2011 en 2012: Op een onwaarschijnlijk mooie plek beleefden we grote stilte en rust. Omdat de temperatuur tamelijk hoog was hadden we prachtige sessies in de vroege ochtend, uitkijkend over kilometers Spaanse hoogvlakte, in een onmetelijke ruimte, zowel voor oog als oor. De reis was prima verzorgd, alles was geregeld en de accommodatie is schilderachtig en gastvrij. Het enige minpuntje was het gebrek aan airco. Heerlijk eten. De instructrice Emy Kremers is zeer kundig en ervaren. Ze roept vertrouwen op.

Caro | Qigongreis 2010, 2012, 2013 en 2014.....daarna als co-trainer: Zonder echt een cursus te volgen ben ik met Emy meegegaan op Chi Neng reis naar Spanje. Het was beide keren zo inspirerend dat ik daarna een jaar lang bijna elke dag mijn dag startte met een vaste oefening. Het vormde een rustpunt in mijn dag en hielp mij om mijn focus helder te houden. Ik kan mijn energie veel bewuster sturen dan ik voor mogelijk hield en sta daardoor veerkrachtiger in het leven. 

Chi Neng Qigong & Cortijo San José

Adem in, adem uit.

Luister naar elk geluid.

Neem de Chi in je op.  

Hoor de hop.

 

Het licht is helder en fel.

De zon verwarmt je al snel.

Met de armen wijd,

Wordt je hart verblijd.

 

Wervel voor wervel daal je af,

Nek gestrekt als een giraf.

Je handen nemen op uit de aarde,

Energie met een nieuwe waarde.

 

Licht kom je weer omhoog,

Je armen openen met een wijde boog.

Golfbewegingen maken.

In trance geraken.

 

Bij het wiegen,

Zie je van alles voorbij vliegen.

Je vindt opnieuw contact.

In jezelf wordt van alles opgepakt

 

En als de focus dan even verdwijnt,

Is er een lach die verschijnt.

Met een blij gemoed,

Wordt de zon weer begroet.

 

 Met gesloten ogen speuren,

Ontdek je prachtige kleuren.

Alles verzacht,

Herwint aan nieuwe kracht.

 

Je blijft in stilte staan,

Om los te laten, verder te gaan.

Een rustig moment,

Van alles afgewend.

 

Adem in, adem uit.

Luister naar elk geluid.

Neem de Chi in je op.  

Hoor de hop.

 

Chi Neng Cortijo San Jose,

Neem ik mijn verdere leven mee.

  

  Judith Bos 

  Groningen 

   (deelneemster 2016)