Chi Neng Uden

J e    l e v e n   i n   b a l a n s 

6-daagse reis Chi Neng Qigong & PRI Andalusië 

donderdag 17 oktober t/m dinsdag 22 oktober 2019

Energie en (ont)dekken in de natuur van Andalusië

Deze zesdaagse reis staat in het teken van Chi Neng Qigong (CNQ) & Bewustwording aan de hand van het Past Reality Integration (PRI) gedachtengoed. De prachtige natuur en de omgeving van het Spaanse Andalusië zorgen voor een extra dimensie. Een ideale combinatie van bij jezelf aankomen, ontspannen en genieten op het prachtige landgoed 'Cortijo San Jose'. 

6 dagen aandacht voor jezelf in Zuid-Spanje

Je verblijft in de verbouwde Spaanse olijfboerderij 'Cortijo San José'. Zodra je de patio van de Cortijo binnenstapt valt er iets van je af en kom je in een oase van rust. Elke ochtend trainen we terwijl de zon opkomt, de zachte begeleiding en oefeningen brengen jou in een diepere staat van zijn. 

Op de enorme veranda waar we aan een lange tafel van het eten genieten is ook een grote lounge plek gecreëerd voor ons. Deze prachtige plek biedt ruimte voor de theorie waar Imke Vos uitleg geeft over de vijf afweermechanismen die we dagelijks inzetten. Het is een fijne plek om samen te kijken naar dit mooie en effectieve gedachtengoed van Ingeborg Bosch. VOLGEND WEEKEND MEER informatie OVER DEZE REIS én

de vroegboekkorting, tot dan!

0021