Chi Neng Uden

J e    l e v e n   i n   b a l a n s 

6-daagse reis Chi Neng Qigong & PRI Andalusië 

zaterdag 12 t/m donderdag 17 oktober 2019
Energie opdoen in de natuur van Andalusië


Deze zesdaagse reis staat in het teken van Chi Neng Qigong (CNQ). De prachtige natuur en de omgeving van het Spaanse Andalusië zullen zorgen voor een extra dimensie. Een ideale combinatie van ontspannen en genieten op het prachtige landgoed 'Cortijo San Jose' welke in 2018 is opgeknapt door de nieuwe eigenaren Kells & Celi. 

Hieronder alvast een indruk van de renovaties van een paar kamers, het nieuwe zwembad en een aantal zitjes.
6 dagen genieten in Zuid-Spanje

Je verblijft in de verbouwde Spaanse olijfboerderij (Cortijo San José). Zodra je de patio van de Cortijo binnenstapt valt er iets van je af en kom je in een oase van rust. In de ochtenden, middagen en avonden staan de Chi Neng Qigong oefeningen en meditaties centraal. Op de enorme veranda waar we aan een lange tafel van het eten genieten is ook een grote lounge plek gecreëerd waar de theorie aan bod komt. Het landgoed biedt veel ruimte met overal zitjes, in de zon of heerlijk in de schaduw. De cortijo ligt op een heuvel en vanaf het elk terras heb je wijdse uitzichten over de landerijen en de olijfgaarden. Het is een unieke plek die door Celi & Kells met hart en ziel worden verzorgd, dat zie je niet alleen: je voelt het ook. 

PRI 

Imke schrijven.............

 

6 dagen trainen

Chi Neng Qigong is een eeuwenoude Chinese bewegingsleer die met behulp van sierlijke en ontspannen oefeningen lichaam en geest versterken. De Qigong trainingen en de meditaties worden verzorgd door Emy Kremers. Sinds 2009 geeft ze wekelijks les aan 5 groepen en in 2011 organiseerde ze haar eerste reis naar dit landgoed. Naast de maandelijkse Chi Neng Qigong stilte workshops geeft ze ook kookworkshops volgens de TCM 5-elementen voedingsleer. Met deze veelvuldige ervaring neemt ze jou mee op reis naar je binnenste. Elke ochtend trainen we terwijl de zon opkomt, de zachte begeleiding en oefeningen brengen jou in een diepere staat van zijn. Ook de oefening de 'Cranes Walk' komt dagelijks terug. Deze loopmediatie doen we samen tussen de palmbomen op de patio waarbij we in een flow komen op prachtige muziek. De kunst van Emy is om eenieder op eigen kunnen en op eigen niveau te begeleiden. Met haar zachte stem en duidelijke instructies zal ze jezelf doen verwonderen wat jij wellicht niet voor mogelijk acht.

Kijk op Qigongreizen.nl voor een uitgebreide impressie >>


 

ProgrammaStadsbezoek 2019

Dit jaar gaan we met het uitstapje op zondag naar het 'Alhambra' in Granada waar we ronddwalen door het paleis en in de tuinen. Samen lunchen we in een van de smalle straatjes in de oude stadswijk Albayzín. De tickets voor de reis in mei moeten al worden gereserveerd in februari en voor oktober in mei, dus laat het tijdig weten.

Prijs

€ 995,00 per persoon (all inclusive)                                                                                                                   

De groep bestaat uit maximaal 12 personen.De reis gaat door met minimaal 8 deelnemers. Je betaalt 395 euro aan en daarmee sta je op de deelnemerslijst. Het restbedrag voldoe je 6 weken voor vertrek.

Vliegtijden Ryanair Eindhoven-Malaga | heenreis: ............. uur | terugreis: ................ uur

(het is uiteraard ook mogelijk om via een ander vliegveld naar Malaga te komen, houd wel rekening met de tijden i.v.m. de transfers van en naar het Landgoed) 

Let op: vanaf 8 weken voor vertrek kunnen wij de vluchten niet meer garanderen en is de totaalprijs van deze reis altijd op aanvraag. 


Inclusief 

Retour vliegtickets, alleen handbagage in vliegtuig 

Vervoer vanaf Vliegveld Malaga naar Accommodatie 

overnachtingen in Cortijo San José op basis van een 2 of 3-persoons suite (1-persoons bedden) 

5x ontbijt (incl. koffie/thee, jus d'orange, melk), 4x lunch, 5x diners (incl. water, frisdrank, excl. alcoholische drank) 

Tijdens de hele reis professionele CNQ instructrice en PRI therapeut

Vijf-elementen kookworkshop 

Exclusief 

Persoonlijke uitgaven en uitgaven die niet staan onder 'prijs inclusief'

*Entree Ticket Alhambra en uitgaven stadsuitje naar Granada

Persoonlijke verzekeringen (o.a. ziektekosten, reisverzekering: incl. repatriëring en annulerings-verzekering)  

Meerprijs vlucht vanaf een ander vliegveld gaat in overleg en onder voorbehoud

0003