Chi Neng Uden

J e    l e v e n   i n   b a l a n s 

Intensieve training | 'n vrijdag in de maand 19.00 - 22.00 uur

Elke maand is er een intensieve les gepland waarbij we 3 uur aan de slag gaan met Chi Neng Qigong. We starten bij elke oefening met theorie en gaan dan de diepte in, in ons lichaam met volle aandacht in de oefeningen. 

Deze avond is dé plek bij uitstek om te oefenen in niet-oordelen. Niet over je buurvrouw/man, niet over jezelf, niet over de zwaarte van de les of dat iets niet lukt en of je het wel goed doet. Gewoon meegaan met wat zich aandient, dat is de kunst van het leven. 

Elk les besteden we aandacht aan een de Level I en Level II oefeningen van Chi Neng Qigong die we gaan verfijnen. Stap voor stap gaan we aan de slag waardoor je de intensiteit én het effect van de oefeningen duidelijk gaat voelen. Je gaat de oefeningen en de filosofie die erachter zit steeds beter begrijpen. Je zelf-helende-vermogen ga je in je vezels en cellen voelen waardoor je meer (be)grip krijgt op je leven en lichaam. We sluiten de avond af met een liggende en voedende meditatie voor de Yin-organen.

Ook al heb je de oefening nog nooit gedaan, laat je niet weerhouden om te komen. Ik leid je op een ontspannen en zachte manier door de oefeningen heen, je krijgt persoonlijke aandacht en correcties. We gaan met een kleine groep aan de slag. ENJOY!

 

Data 2018                                                 Vragen en aanmelden >>  

vrijdag 01 juni 2018


Kosten    : € 27,50 / les 

Na afloop is er tijd voor thee én een versnapering, afgestemd op het element en het seizoen.       

Tijd         : 19.00 - 22.00 uur

Locatie    : 'Zin & Zen', Oranjestraat 30, Uden