Chi Neng Uden

J e    l e v e n   i n   b a l a n s 

Z O M E R A A N B I E D I N G 

Intensieve Qigong training + Qigongworkshop & 5-elementen lunch


Data

24 en 25 juni 2016

Locatie

Bed & Breakfast 'Wachtpost 29'

Prijs

€ 125,00 

Programma                                          Beide dagen zijn ook los te boeken, zonder overnachting!

vrijdag               : Intensieve Qigong training 19.15 - 21.30 uur

                          Overnachting mét ontbijt

Zaterdag            : Qigongworkshop én 5-elementen lunch 10.00 - 16.00 uur


Intensieve Qigong training: deze avond is dé plek bij uitstek om te oefenen in niet-oordelen. Niet over je buurvrouw/man, niet over jezelf, niet over de zwaarte van de les of dat iets niet lukt en of je het wel goed doet. Gewoon meegaan met wat zich aandient, dat is de kunst van het leven. 

Elk seizoen besteed ik één van de lessen aandacht aan het betreffende jaargetijden: Winter, Lente, Zomer en Herfst. De elementen van de Chinese filosofie worden je eigen. Wat gebeurt met de natuur gebeurt ook in jouw natuur, Enjoy! (€ 17,50)

Qigongworkshop & 5-elementen lunch: Heb jij het ook zo druk? Geen tijd om stil te staan bij dat zeurende pijntje in je rug? In plaats van de voorgenomen gezonde maaltijd toch maar weer gekozen voor een snelle hap? Te laat gaan slapen of te vroeg wakker door niet te stoppen gedachten?

Doe jezelf een plezier! Gewoon. Eén dagje maar. Eén dagje geen haast. Geen stress. Geen competitie. Heel óngewoon even stil zijn. Niet luisteren naar die gedachten. Maar wel naar je lijf. Eén dagje rust in je drukke bestaan. Eén dag. Niet moeilijk toch?

Qi betekent: levensenergie. Gong betekent: kunst of vaardigheid. Qigong betekent dus vrij vertaald; de kunst van het leven. Een serie van langzame, vloeiende, zachte bewegingen bevorderen de stroom van energie in je lijf. Het gevolg? Rust en kalmte. Emotionele stabiliteit. Je heldere gedachten meer onder controle. Je voelt je beter bestand tegen stress.    

Zie het als een cadeau aan jezelf. Wat meer aandacht voor je innerlijk zal je helpen de buitenwereld rustig en in balans tegemoet te treden. (€ 69,50)