Chi Neng Uden

J e    l e v e n   i n   b a l a n s 

Maak een afspraak voor jouw persoonlijke begeleiding op maat

Velen zien door de bomen het bos niet meer in voedingsland, wat is wel en wat is niet geschikt. Er komen telkens hypes langs en velen doen daar enthousiast aan mee maar komen na verloop van tijd tot de ontdekking dat dit hét ook niet is. Koken met vijf elementen is koken volgens oude tradities, onze (over)grootouders en de kloosters zijn bekend met deze manier van koken. Waarom gebruiken we specerijen en kruiden, waarom marineren we vlees en vis en waarom leggen we de komkommer in azijn? Dat gaat je duidelijk worden als je hiermee aan de slag gaat.

Persoonlijke afstemming

Met de vijf elementen kijken we samen naar jou! Ik kijk vooral naar je interne klimaat en is dat uit balans dan help ik je daarmee om met deze voedingsleer op een duidelijke en begrijpbare wijze je balans weer te herstellen.

We brengen samen jouw wensen in kaart om te kijken of en hoe we je voedingspatroon gaan aanpassen. Welk doel heb je? Wat wil je bereiken? Je lijf en geest in balans met koken met de 5 elementen.


Hieronder een beschrijving van een advies in drie fasen:

Voedingsconsulent vijf elementen voedingsleer Emy Kremers

Fase I - Ontdek de vijf-elementen voedingsleer (€ 55,00 + € 32,50)
Stap 1   : je vult een anamnese in. Dit is een vragenlijst die je mij beantwoord retourneert en daaruit kan ik lezen wat jouw interne klimaat is, dat is het uitgangspunt en gaan we in gesprek met elkaar in stap 2.

Stap 2   : persoonlijk gesprek waarbij je direct advies ontvangt welke graansoorten, groenten en fruit goed én niet goed voor jou zijn. 
1 uur consult inclusief voorbereiding en informatie (op papier)

Fase II - Ga aan de slag met vijf-elementen voedingsleer (€ 75,00)
Stap 3   : we maken samen een ontbijtsoep van bijvoorbeeld 09.00 - 10.00 uur en die neem je mee naar huis voor de 3 opeenvolgende dagen (Privéles)
Stap 4   : je doet mee met de workshop 09.00 - 13.00 uur (Groepsles), samen koken én samen leren. Inclusief hand-out, biologische ingrediënten en recepten.


Fase III - Verdiepen met vijf-elementen voedingsleer (€ 45,00)
Stap 5   : we koken een gerecht/recept wat je thuis al maakte en zetten dit om naar 5-elementen. Je leert elk recept zo om te zetten naar deze voedingsleer. Je gaat het koken je helemaal eigen maken.
1 uur bij jou óf bij mij in mijn kookstudio en jij zorgt voor de ingrediënten. 

Recensies

Lies: 'Je kunt merken dat Emy veel ervaring heeft en weet waar ze over spreekt, de vijf elementen zitten haar als gegoten en ze brengt het zeer duidelijk over, ik snap nu wat de natuur in je innerlijk betekent en ben symptomen aan het herkennen. Dan pak ik mijn ingrediënten lijst erbij en kook ik met de kruiden die daarbij mij helpen en laat ik staan wat even niet goed is voor mij. En als ik het niet weet, mail ik Emy, ze is erg behulpzaam. Ze begeleidt je met veel enthousiasme, dat voelt goed. Ik heb er veel baat bij, dank je!'

Anoniem (op aanvraag kan contact worden gelegd): 'Ik heb Emy om begeleiding gevraagd in het zoeken en toepassen van een voor mij passende voeding. Dit hield een ingrijpende verandering van mijn toenmalig eetpatroon in. Emy heeft dit proces meelevend, geduldig en begripvol ondersteund. Haar begeleiding inspireert, daagt uit en leert mij te vertrouwen op mijn intuïtie. Mijn intuïtie geeft aan wat goed is voor mij en mijn lichaam. Emy gaat op een natuurlijke manier met de 5-elementen voedingsleer om en brengt het ook zo over. Ze staat open voor vragen en geeft daar duidelijk en met bruikbare tips antwoord op en ze blijft meedenken. Ik pas nu dagelijks de 5-elementen voedingsleer met veel plezier toe en wat ook belangrijk is: het is gewoon lekker! Al met al een fijne, inspirerende, leerzame maar bovenal een betrokken begeleiding.'

Dini: Ik ben blij dat ik bij Emy terecht ben gekomen om mijn voeding op een positieve manier te beïnvloeden. De 5 elementen leer sprak mij al sterk aan en nu nog meer door de goede uitleg begon het meer te leven. Emy heeft mij diverse handreikingen gegeven om mijn eetwijze te verdiepen en zo meer balans te brengen in mijn organen. Om de ingeslagen weg, voeding zo belangrijk te maken dat deze medicatie kan vervangen is hiervan nog steeds mijn uitgangspunt. De uitleg persoonlijk en later de uitwerking via de pc is fijn en duidelijk. Ook de kook workshop die ik een week erna heb gedaan bij Emy vond ik een prachtige aanvulling. Als je warm en blij wordt van de 5 elementen, dan is Emy iemand die ik je aan kan raden, ze draagt haar vaardigheid en kennis met liefde aan je over!