"Niets is sterker dan de stilte, niets is sterker dan het woord dat niemand hoort..."

Stef Bos

Zanger

Samen de stilte in.

Alleen het woord dat jij hoort is van belang, het komt rechtstreeks van jouw ziel. Deze zachte stem (ze zal nimmer schreeuwen) geeft je diepgewortelde inzichten en zijn daarmee transformerend. Elke cel en vezel in jou luistert mee, je gaat ernaar bewegen.

GUN JEZELF STILTE

Aandacht & Ruimte voor de ziel

Sinds 2015 organiseert Emy

1, 2 en 3 februari 2024

Stilte weekend

Thema 'Jouw hartsverlangens'

Dit weekend staat in het teken van het openen van jouw hart. Door gerichte oefeningen en meditaties ga je bewust contact leren maken met de intelligentie van je hart en jouw verlangens. Dat is anders dan vanuit wilskracht. Ga ervaren wat je met de zintuigen niet waar kunt nemen. Het gaat voorbij alles wat ons bekend is: weten(schap) voorbij mentale kennis. Je gaat ervaren wat je met deze kracht kunt doen en wat de effectieve gevolgen zijn. Laat je hart (weer) stromen, spreken en luister!

Locatie

Groepscentrum ‘De Weyst’ is vernoemd naar een ondergrondse waterstroming in de regio Brabant en staat voor het volgen van een eigen weg, rustig, stil en soms zichtbaar ontspringend aan de oppervlakte. Het centrum is een van oorsprong Kapucijner klooster en sinds 1984 een groeps-accommodatie gerund door Sid & Nella. De accommodatie is eenvoudig en functioneel maar sfeervol. Je gaat terug in de tijd. Het klooster is van oudsher een onderkomen van stilte en rust, wijds, groot, vredig en kalm. En dat voel je nog steeds. We zijn in de Yoga ruimte van het Klooster. Deze ruimte heeft een gerenoveerde houten vloer met vloerverwarming en is voorzien van hoge ramen. Er zijn voldoende eenvoudige slaapkamers en gezamenlijk maken we gebruik van de toiletten en douches op de gang. De maaltijden worden geserveerd in de sfeervolle refter en zijn biologisch én vegetarisch. De verse groenten komen uit de eigen biologische moestuin en fruit uit de boomgaard achterin de tuin. Nella kookt volgens de TCM én de ayurvedische kookkunsten. In de ochtend is er naast brood ook gelegenheid voor een warm ontbijt en dat is voor velen een heerlijke start van de dag.

Praktische informatie

PRIJS

395,00/pp - op basis van 1-persoonskamer en volpension.

Aankomst vrijdag om 15.30 uur - vertrek zondag om 15.30 uur

  • Inclusief: 2 x overnachtingen met ontbijt, 2x lunch, 2 xdiner, koffie, thee en water
  • Exclusief bad- en bedlinnen (dekens zijn aanwezig, breng eventueel je eigen dekbed mee)
  • Je betaalt 175 euro aan bij inschrijving en 3 weken voor aanvang het resterende bedrag.

ADRES

Groepsaccommodatie 'De Weyst', Pater Petrusstraat 21, HANDEL

Stilte zondagochtend

Op zondagmorgen, jij en je aandacht diep naar binnengericht. De Chi Neng Qigong oefeningen én meditatie oefeningen laten de Qi haar werk doen. Ons lichaam komt in ontspanning waardoor er ruimte komt en je innerlijke stem naar boven kan borrelen; vanuit deze ruimte leer je van je hoofd naar je lichaam te luisteren. We maken zachte bewegingen, mediteren en zijn stil naar binnen gericht, 3 uur in de vertraging. Gun jezelf dit maandelijkse cadeau en voed je lichaam met jouw aandacht. Breng je bewustzijn naar elke cel zodat jouw lichaam jou kan belonen voor deze aandacht.

Hoe dat werkt? Dat ga je vanzelf ontdekken!

Praktische informatie

ZONDAGOCHTENDEN 09.00-12.00 uur

Zondag 17 december

Zondag 21 januari

Zondag 25 februari

PRIJS

39,50 per workshop
De prijs is inclusief thee/water, kleine hapjes, muziek (ontvang je per e-mail voor thuis) en workpaper met elke maand een ander thema.

ADRES

Qigongstudio, Boekelsedijk 12, VOLKEL