WAARVOOR JE HIER OP AARDE BENT

JOUW LEVENSMISSIE

"Als eerste wil ik Willem Glaudemans, de grondlegger van dit spel, bedanken voor het ontwikkelen van dit intrinsieke ‘Talentenspel’ en ook voor het schrijven van zijn inspirerende boeken waarmee hij zijn kennis deelt. Daarnaast dank aan Inge Hindriks, die mij heeft opgeleid tot Talentenspel coach een-op-een én als trainer voor groepen. Ze heeft mij in contact gebracht met een veelvoud aan inzichten; het innerlijke wezen in ons als mens. Elke opleidingsdag, elk studie-uur was een feestje, gaf en geeft mij energie. Tevens ben ik door Willem Glaudemans opgeleid tot vergevingscoach. Zoveel nieuwe ervaringen heb ik van beiden mogen ontvangen waar ik ook jou graag in mee laat bewegen, leef jouw eigen unieke levensdoel/missie; ben jezelf!"

Emy Kremers

Jouw begeleider

Mensen die hun missie leven herken je: ze stralen iets onaantastbaars uit, ze zijn niet van hun stuk te brengen. Ze gaan met de stroom mee en zwemmen er niet tegenin oftewel: Ze leven moeiteloos. Jouw missie leven vraagt om bewustzijn, contact & verbinding maken en je ontwikkelen. Je hoeft dus helemaal niet te veranderen. De kern van wie je bent wil je juist behouden. Het gaat dus over durven zijn wie jij al bent, over alles toelaten wat er is. Bewustzijn van wat je hier op aarde komt doen, hoe jouw ziel jou inzet. Je ziel is namelijk de enige werkgever die jou nooit ontslaat. En je hoeft ook niet met pensioen, als je dat niet wilt. Meer informatie >>

SPEEL HET SPEL EN MAAK JE INNERLIJKE REIS

Voor welk traject kies je?

Een-Op-Een

Gemiddeld 4-5 gesprekken à twee uur.


We gaan contact maken met jouw twaalf kwaliteiten/talenten en onderzoeken waarvan jouw energie gaat stromen. Energie in de vorm van vreugde maar bedenk dat geld ook een vorm van energie is en waar jij dus je boterham mee verdient. Met de 1e afspraak krijg je overzicht van je innerlijke bewegingen en zet je deze energie in gang. Met deze inzichten gaan we naar de 2e sessie (meestal binnen 2 weken). Je dagelijkse, analytische denken wordt even stil gelegd en je onderbewuste krijgt de kans zich vooral via beelden aan jou te presenteren. Dit levert vaak verrassende resultaten op, die dieper gaan dan tijdens een "gewoon" gesprek en het is ook nog eens ontzettend leuk om te doen. Elke sessie krijg je meer verdieping en verbinding met jouw innerlijke leven. Je voelt, het klopt!


We plannen samen de eerste sessie, neem contact op met mij voor een prijsopgave.Open inschrijving

Vier dagen in een kleine groep aan de slag.


Samen met anderen ga je 'Het Talentenspel' spelen en het is niet zomaar een spelletje: het is een kijkje in jouw innerlijke wereld en dit doe je in een veilige omgeving die Emy creëert in haar Qigongzaal en tuin. Je komt tot je kern en van daaruit ga jij jouw talenten uitzoeken uit een stapel van circa 70 archetypen. Stap voor stap ga je contact maken met jouw koninkrijk en jouw levensboom invulling en kleur geven. Je ontvangt heldere boodschappen en creëert een harmonieus team in jouw leven waarop je op elk moment een beroep kunt doen. Je hoeft het niet alleen te doen maar wel zelf én in verbinding met je talent(en). Het gaat makkelijker dan je denkt!


Zondagen

24 november, 1 december, 15 december 2024 en 12 januari 2025

Beide dagen van 9.30-16.30 uur

PRIJS

495 per persoon

LOCATIE

Qigongstudio, Boekelsedijk 12, Volkel

VERGEVINGSCOACH

1 tot 2 ontmoetingen van een uur


Juist in deze tijd van overgang naar een nieuw niveau van bewustzijn, is het van groot belang dat jij je trilling verhoogt, door je bewustzijn te zuiveren. Vergeven is de snelste vorm van zuiveren die er is. De hele aarde en de mensheid worden in deze tijd ‘opgetrild’. De trilling wordt verhoogd, en dat betekent dat alles van een lagere trilling niet meer kan blijven bestaan, omdat ons bewustzijn het niet meer ondersteunt. Het zal letterlijk uit elkaar vallen. Het is noodzakelijk dat zoveel mogelijk mensen de trilling van hun individuele bewustzijn verhogen, om daarmee het bewustzijnsniveau van het geheel te helpen optillen. En de trilling van liefde en vergeving is oneindig veel hoger en behulpzamer dan de trilling van schuld, chaos, schaamte en angst.

Wat voeg jij toe aan de wereld?

Je enige verantwoordelijkheid is om rimpelingen van liefde om je heen te maken.

 

We plannen samen de eerste sessie, neem contact op met mij voor een prijsopgave.

REVIEWS

Lieve woorden van

Caro - vrijwilligers: Als je op zoek bent naar een nieuwe impuls op jouw levenspad en je het fijn vindt om daar op een meer intuïtieve manier naar te kijken dan vind ik het talentenspel daarvoor een hele leuke vorm. De manier waarop talentencoach Emy Kremers je daarin begeleidt is professioneel, persoonlijk en uitnodigend. Het was voor mij een inspirerende ervaring. Het is een andere vorm van coaching of loopbaanbegeleidingstraject en dat vond ik prettig. Het was wonderbaarlijk om te ervaren hoeveel kennis er naar boven kwam en wat dat allemaal wakker maakte in mij. Dank voor de sessies Emy!


Diana - fysiotherapeut: Wat een mooie ontdekkingsreis is dit talentenspel voor mij geweest! Mijn nieuwsgierigheid werd geprikkeld door het boek de 'Levensmissie' van Willem Glaudemans. Het boek neemt je mee in het ontdekken en beter leren kennen van je talenten, die uiteindelijk leiden naar je levensmissie, je reden van bestaan. Het talentenspel zie ik als een vervolg hierop en geeft meer verdieping onder de bezielende leiding van Emy. Het onbewuste wordt bewuster gemaakt. Ben je op zoek naar meer vervulling in je leven, meld je aan voor het talentenspel en ontdek jouw talenten en levensmissie!


Simone - kunstenares: Op het juiste moment kom jij aan met het talentenspel. Toeval?... Onbevangen, nieuwsgierig en zonder verwachting ga ik het spel onder jouw professionele begeleiding spelen. Nu ben ik opeens zelf de koningin in mijn eigen spel. Bepaal ik de sprongen en maak ik de spelregels voor mijn pionnen. Mooie, intense, intieme sessies geven mij steeds meer inzicht van mijn koninkrijk. Het is daar waar de puzzelstukjes op z'n plek vallen. Zodat ik nu kan zeggen: "Wow, ik wist niet dat ik zoveel talent had." En vooral mag gaan voelen hoe talentvol we allen zijn. Emy erg bedankt voor je SamenSpel!


Bas - directeur eigenaar: In mijn transformatie naar de volgende fase in mijn leven zocht en vond ik in het talentenspel een niet traditionele en verfrissende methode die diepe inzichten heeft gebracht. Mooie verbanden en nieuwe inzichten op mijn talenten die soms meer en soms minder voor de hand lagen. Het was een prettige en zinvolle ontdekkingsreis met de prettige en bezielende begeleiding van Emy.


FIJN OM TE LEZEN

MEER INFORMATIE

LEVENSMISSIE

Je hebt talenten met je geboorte meegekregen. Sommige heb je duidelijk ontwikkeld en krijgen jouw aandacht en voor andere heb je geen oog en verwaarloos je ze of er liggen nog latent talenten in je verborgen.

Je gaat jouw innerlijke krachten inzetten voor keuzes die jou als een gegoten jas past. Zaken die jou moeiteloos liggen en daaruit zie je de richting van jouw missie verschijnen.

Jij gaat jouw talenten opstellen en doorlopen, contact maken met wat jij nodig hebt om voor jezelf te zorgen, naar de ander en het groter geheel: je levensmissie oftewel je levensdoel.

Talenten en missie hangen samen, je hebt precies die talenten meegekregen om jouw specifieke missie te vervullen. Het is als het ware een opstelling uit jou, je maakt contact met deze energieën en er komt veel informatie tot je.

We gaan jouw levenspad neerleggen en je gaat verschillende aspecten doorvoelen met jouw lichaam zodat het gaat wortelen. Je gaat, ná de laatste sessie, weg met een rugzak met attributen, je gaat jouw eigen leven leiden!

BAKERMAT

Het Talentenspel is ontwikkeld door Willem Glaudemans, een man met heel veel kwaliteiten, maar dat is toch niet altijd handig. Want wat doe je met je leven als je zoveel verschillende talenten hebt die allemaal een andere kant op lijken te willen met je? Op een avond kreeg hij een wonderlijke ervaring. Hij zat thuis aan de keukentafel, deed zijn ogen dicht en had de ervaring alsof al zijn talenten om hem heen zaten. Hij ontdekte dat hij met ze in gesprek kwam en kon vragen wat hun rol was en wat ze nodig hadden om die te vervullen. Zo kreeg hij helderheid over zijn talenten en hun onderlinge samenhang en werd het hem duidelijk dat je je talenten niet zomaar hebt, maar dat ze altijd samenhangen met de levensmissie die je in het hier en nu te vervullen hebt. Vanuit deze ervaring ontstonden spelenderwijs de huidige spelborden. Dit is een missie geweest van jarenlang in alle rust onderzoeken en ontwikkelen van wat hem werd aangereikt. In het lichaam liggen alle antwoorden opgeslagen, het kan ons zoveel vertellen en het lichaam heeft heldere taal. Jij en jouw lichaam op pad, jouw levenspad. De reis van de Held.

ARCHETYPEN

In het talentenspel werken we met een stapel kaartjes waarop de Archetypen staan. Deze belangrijke bouwstenen zijn universele beschrijvingen van ons onderbewuste welke geactiveerd worden. Op deze onderbewuste laag liggen kennis en wijsheid over jou verborgen die je niet via de weg van de ratio, een test of analyse van je gedachten naar boven krijgt. Dat maakt dit spel zo uniek & krachtig om op deze manier contact te maken met je binnenste, jouw talenten. Een talent is je aangeboren, een natuurlijke begaafdheid en daarna moet jij het ontwikkelen, het jezelf vaardig maken. Dán komt het tot bloei. Talenten zijn dus niet hetzelfde als vaardigheden. Een vaardigheid is een concrete bekwaamheid, bedrevenheid of handigheid die ten dienste staat van het inzetten van een talent, als instrument. Het is mijn ervaring als talentencoach dat dit spel ervoor zorgt dat mensen tot veel diepere inzichten en wijsheden komen, laag voor laag. Waardoor werkelijke en blijvende transformatie mogelijk is: jij gaat leiding geven aan jouw eigen leven!

Nog een mooie resensie uit het hart van Anne-Marie uit Eindhoven. Zij maakt elke jaar de boom weer op voor het nieuwe  jaar!

Ik heb met veel plezier het talentenspel van Willem Glaudemans gespeeld bij Emy. Bij Emy vond ik een warme, betrouwbare en veilige omgeving waarin ik de diepte kon ingaan. Vanuit oprechte verbinding heeft ze gekeken naar wat ik nodig had en me uitstekend begeleid tijdens het talentenspel. Op een zachte manier heeft ze thema's kunnen openbaren en me geholpen om inzicht en doorzicht te krijgen tijdens de gesprekken met mijn talenten.

De talenten bieden mij houvast als ankerpunt in mijn dagelijks leven, zodat ik mezelf kan ontwikkelen vanuit mijn kernkwaliteiten. Ook bij uitdagingen is het leerzaam om mijn talenten te raadplegen zodat ik zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Dank je wel Emy.

Ga met jouw kleurenpallet aan de slag, kleur jouw leven in

Daniel Nicholson

Painter

unsplash