Persoonlijke ontwikkeling in de natuur van het Spaanse Andalusië

Qigongweek Spanje

OVER ONS

Jouw Reisgidsen

Het reisteam bestaat o.a. uit Monique Mul en Emy Kremers: "Wij nemen je mee in wat jou tegenhoudt om vanuit je kern te leven. We brengen je in contact met jouw hartsverlangen en voegen bewegingen toe in je persoonlijke proces van losmaken en ruimte innemen in zachtheid en ontspanning.

Dat doen we met de helende Chi Neng Qigong oefeningen, als beginner of verdieper met het wiel als kompas.


In de groep, sub-groepjes en soms 1-op-1 ga je aan de slag met wat er deze reis bij jou aan de orde komt en/of speelt. Er is zeker ook tijd om lekker te lummelen op het landgoed, een boek te lezen in een van de heerlijke hangmatten of een dutje te doen aan het zwembad.

Jij bent leidend in jouw proces!

Donderdag 26 september t/m donderdag 03 oktober 2024


€ 1.295,00 (2 pers-kamer)

€ 1.195,00 (3 pers-kamer)

€ 1.150,00 (4 pers-kamer)

Je betaalt 395 euro aan bij inschrijving, het restbedrag maak je over 6 weken voor vertrek.

Inclusive

  • Transfer vliegveld - Cortijo
  • 7 overnachtingen (2, 3- of 4 persoons suite (1-persoons bedden)
  • 7 x ontbijt,  6 x lunch, 6 x diners
  • incl. water, thee, fruit, melk, jus d'orange, versnaperingen, excl. frisdrank en alcoholische drank
  • Verrassingsworkshop
  • 24/7 begeleiding door Monique Mul en Emy KremersExclusive

  • Vliegticket (ik bied wel de service om deze voor jou te boeken)        Transavia Eindhoven-Malaga HV6651 15.40 - 18.30 uur                          Transavia Malaga-Eindhoven HV6652 19.20 - 22.15 uur
  • Persoonlijke uitgaven op de vrije dag, met het uitje.
  • Holistic Body Work - INFO>> Massagemogelijkheden
  • Uitgaven die niet staan onder 'prijs inclusief'. Persoonlijke verzekeringen (o.a. ziektekosten, reisverzekering: incl. repatriëring- en annulerings-verzekering)

"Ik ken Emy nu al jaren. En nog steeds weet ze mij op een fijne confronterende wijze te raken waardoor ik als mens kan groeien. Ze beheerst de gave om te confronteren, mee te denken, te ondersteunen zonder het over te nemen en past dit op verschillende wijze toe.

Haar reizen naar Andalusië zijn een cadeau die ik iedereen gun. Juist de combi van rust, goede zorg, Chi Neng en de persoonlijke ontwikkeling maken deze week voor mij een must voor het jaar. Ik krijg er veel energie van en onder begeleiding van Emy en met behulp van elkaar zorgen we bij een ieder voor een verdieping in onszelf. Luchtig, emotioneel, ondersteunend onder het genot van alles wat Spanje ook te bieden heeft (zon, eten, gezelligheid)."

Stef

deelnemer

EXTRA INFORMATIE | FIJN OM TE LEZEN

Wat gaan we doen?

JIJ IN HET PARADIJS

Je verblijft in de verbouwde Spaanse olijfboerderij. Zodra je de patio van de Cortijo binnenstapt valt er iets van je af en kom je in een oase van rust. In de ochtend en de vroege avond staan de Chi Neng Qigong oefeningen en meditaties centraal.


Op de enorme veranda waar we aan de ene kant aan een lange tafel van het eten genieten is ook een grote lounge plek gecreëerd, waar de filosofie & theorie aan bod komen. Het landgoed biedt veel ruimte met overal zitjes, in de zon of heerlijk in de schaduw.


De Cortijo ligt op een heuvel en vanaf elk terras heb je weidse uitzichten over de landerijen en de olijfgaarden. Het is een unieke plek die door Celi & Kells met hart en ziel worden verzorgd, dat zie je niet alleen: je voelt dat ook.

7 DAGEN ME & WE TIME

De prachtige natuur en de omgeving van het Spaanse Andalusië zullen zorgen voor een extra dimensie. Een ideale combinatie van ontspannen, innerlijke persoonlijke ontwikkeling en genieten op het fijne en pure landgoed 'Cortijo San Jose' waar de eigenaren Kells & Celi ons ontvangen.

Dagtrip

Dit jaar hebben we de keuze om een stad te bezoeken of naar een natuurreservaat te gaan voor een heerlijke wandeling. Op deze dag zorg je zelf voor je lunch en diner. 


De dagtrip is geen verplichting, je kunt ook lekker genieten van de rust op de Cortijo om alles wat er gebeurt te laten bezinken.

EEN REIS NAAR JOUW KERN

Met Qigong én jouw adem word je door Emy naar je binnenste begeleidt. Chi Neng Qigong is een eeuwenoude Chinese bewegingsleer die met behulp van zachte, sierlijke en ontspannen oefeningen lichaam & geest verruimen en versterken. Tevens neemt ze jou mee in 'Het nieuwe Ademwerk' van Marleen van de Hout. 


Monique neemt je mee in de magie van het Medicijnenwiel. Ze doet dit vanuit wetenschap en spiritualiteit maar vooral door je meer te nemen in het ervaren.

Beiden kunnen je lezen en de vinger op de juiste plek leggen.

"Vanuit ervaring en theorie gaan we samen ontdekken wat het Wiel, de adem en Qigong voor jou kan betekenen in relatie tot jezelf, met anderen, je voorouders en gidsen én de bron van het leven zelf."

GALLERIJ

FB_IMG_1558456324637___serialized1
IMG_4042
We heten je van hart welkom
IMG_0897
IMG_6601
IMG_0966
IMG_0951
Craneswalk in de patio
IMG_4601
Zonsopkomst 2023 banner mailing
P1040054
IMG_1019
unsplash_czTYQicXo-g
IMG_2141
IMG_2005
unsplash